PICTORIS

STUDIO ZA GRAFIČKI DIZAJN

Pictoris je profesionalni studio za grafički dizajn sa višegodišnjim iskustvom, smješten u Zagrebu. Specijalizirani smo za vizualno oblikovanje brendova te nudimo sve usluge grafičkog dizajna - logotipe, vizualne identitete, plakate, razne promotivne materijale, grafičko uređenje interijera, ambalažu, časopise, naslovnice knjiga, dizajn za oslikavanje vozila, etikete, web dizajn... Kontaktirajte nas!

Kontakt

Očekujete li da se vaše vrijeme i ponuda poštuju, dopustite nam da učinimo upravo to.
Pictoris vam nudi svoje iskustvo.

 

Gračansko dolje 6A, 10000 Zagreb
tel: 01 364 92 62
mob: 091 364 92 62, 091 542 42 11


O nama

 

Jenio Vukelić, kreativni direktor

Dugi niz godina radi na korporativnom dizajnu mnogih tvrtki i brendova i na grafičkom dizajnu u najširem smislu. Dizajnirao je ukupno šezdeset časopisa i novina i na desetke redizajnirao te je autor mnogih naslovnica knjiga i udžbenika. Autor je mnogih ilustracija za knjige i naslovnice časopisa. Karijeru počinje 1986. godine došavši na mjesto zamjenika grafičkog urednika Vjesnika. Nedugo zatim postaje art direktor izdanja Vjesnikovih Revija. 1993. godine suosnivač je tvrtke Revije gdje radi kao art direktor. Od 2001. godine art direktor je u više listova Europapress holdinga. 2003. godine osniva dizajn studio Pictoris. 

Ivna Vukelić, dizajner

Završila je grafički fakultet u Zagrebu i magistrirala dizajn u Madridu na Europskom institutu za dizajn, a nakon školovanja kratko vrijeme je radila i kao grafički dizajner u Južnoj Americi. Radi na širokom spektru projekata grafičkog dizajna koji uključuju kreiranje logotipova, vizualnih identiteta i brendova, dizajn ambalaže, prijelom časopisa i knjiga, web dizajn i dr. Redovito se educira u području dizajna, a u dizajn studiju Pictoris zaposlena je od 2004. godine.


Obrazac za kontakt

Ime i prezime *
Ime i prezime