PICTORIS

STUDIO ZA GRAFIČKI DIZAJN

Pictoris je profesionalni studio za grafički dizajn sa višegodišnjim iskustvom, smješten u Zagrebu. Specijalizirani smo za vizualno oblikovanje brendova te nudimo sve usluge grafičkog dizajna - logotipe, vizualne identitete, plakate, razne promotivne materijale, grafičko uređenje interijera, ambalažu, časopise, naslovnice knjiga, dizajn za oslikavanje vozila, etikete, web dizajn... Kontaktirajte nas!

Plakat u funkciji brenda

Brend simbolizira ono što ljudi misle o vama. To je set percepcija koje su pokretane komuniciranjem i doživljajem, a dizajn je vizualni vokabular brenda. Svi doživljaji u vezi sa brendom moraju govoriti isti grafički jezik. Kao dizajn studio koji se bavi vizualnom stranom brendinga, uvijek moramo biti posebno pažljivi da svaki grafički proizvod projicira tržištu sve elemente brenda.

Čak i pri kreiranju ovakvih standardnih akcijskih plakata treba uvijek voditi računa o grafičkom jeziku brenda. Ovaj plakat samo je jedan od mnogih koje dizajniramo za tvrtku Pan-pek, a koji reklamiraju akcije na njihovim prodajnim mjestima.