Pictoris

STUDIO ZA GRAFIČKI DIZAJN

Pictoris je profesionalni studio za grafički dizajn sa višegodišnjim iskustvom, smješten u Zagrebu. Specijalizirani smo za vizualno oblikovanje brendova te nudimo sve usluge grafičkog dizajna - logotipe, vizualne identitete, plakate, razne promotivne materijale, grafičko uređenje interijera, ambalažu, časopise, naslovnice knjiga, dizajn za oslikavanje vozila, etikete, web dizajn... Kontaktirajte nas!

Što vaša posjetnica govori o vama

Svi imamo posjetnice. One su odličan način da ostavimo informaciju o tome tko smo, što radimo i kakvi smo. Dakle, sasvim je jasno da su "vizitke" prilično moćna stvar u poslovnom svijetu. Međutim, s obzirom da se radi samo o komadiću papira sa imenom i adresom, mnogi olako shvaćaju dizajn posjetnice. Ali činjenica je da, kad ostavimo nekome našu posjetnicu, taj komadić papira na neki način nosi naš identitet. Ljudi su vizualna bića, dovoljno nam je par sekundi da pogledamo nečiju posjetnicu i nesvjesno prosuđujemo njenog vlasnika. Zbog toga je jako važno posvetiti dovoljno veliku pažnju dizajnu i izradi posjetnice, odnosno prepustiti taj posao profesionalnim dizajnerima.

Pri neprofesionalnoj izradi posjetnice, često se događaju mnoge fundamentalne greške kao pogrešan izbor boje, prevelika i/ili zastarjela tipografija, premali ili preveliki logo, pogrešno pozicioniranje elemenata, prevelike ili premale margine, neodgovarajuća vrsta papira... i mnoge druge nepravilnosti. Krajnji rezultat izgledati će profesionalno jedino ako se svim elementima pokloni odgovarajuća pažnja. Pitanja kao "želim li zaobljeni font, želim li mat ili sjajan papir, želim li svijetlu ili tamnu boju slova?" naizgled se čine nebitnima, međutim sve zajedno čini određenu sliku o vama i govori o tome što želite poručiti svijetu. Vizualni identitet vaše firme, pa tako i posjetnica, mora prenositi pravu poruku o vašoj usluzi, kvaliteti i stilu rada.

Primjer: naš dizajn posjetnice za tvrtku INsig2